Algemene voorwaarden

 
Algemeen

Biebiplanbord is een onderneming van HuwaeDesign en EasyAccounts Dienstverlening.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Biebiplanbord als leverancier van producten optreedt. De koopovereenkomst tussen Biebiplanbord en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant.
Contact persoon: Wilma Vosters
Adres: Zandkrab 18, 5658AD Eindhoven.
Tel: +31 6 422 95 095
Email: info@biebiplanbord.nl
K.v.K Eindhoven 17123656
BTW-nr: NL820427317B01
 
Prijzen

Alle prijzen van producten zijn inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Biebiplanbord zijn vrijblijvend.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.
 
Bestellen

U kunt direct via de website bestellen. Het is ook mogelijk een variant van een bepaald product te bestellen, een product wat er nog niet is, kan door ons worden ontworpen. In dat geval kunt u contact opnemen met Biebiplanbord en neemt zij contact met u op en vertelt u over de mogelijkheden en levertijd.
 
Betaling

U bezoekt onze website over een veilige https verbinding en de directe online betalingen worden door Molly afgehandeld. Tijdens de afreken procedure kunt u kiezen uit de volgende 3 betalingsmogelijkheden:
  • Direct online betalen met IDEAL, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
  • Vooruitbetaling: U ontvangt bij de orderbevestiging het bedrag en de gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling verstuurd.
  • Betaling bij afhalen.
 
Levertijden

Voorraadartikelen hebben een levertijd van 1-5 werkdagen. Artikelen die niet meer voorradig zijn en speciaal op maat gemaakte artikelen hebben een levertijd van ongeveer 2 tot 4 weken. U ontvangt een bericht van ons als de levertijd langer is. Wilt u zeker weten of een artikel op voorraad is, neem dan contact met ons op. De vervaardiging van een speciaal op maat gemaakt product begint na ontvangst van uw betaling. Biebiplanbord is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.
 
Verzenden en bezorgen

Bestellingen worden geleverd via de PostNL of DHL. Biebiplanbord bevestigt uw bestelling per e-mail aan door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is.
Een compleet Biebiplanbord wordt altijd met DHL – inclusief verzendverzekering verstuurd.
Alle producten die in een envelop (en door de brievenbus) verzonden kunnen worden, worden per brievenbuspost (PostNL of DHL-Parcel) verzonden op risico van de opdrachtgever. Biebiplanbord is niet aansprakelijk voor het beschadigen of kwijtraken van brievenbuspost van het postbedrijf. Alle bestellingen worden met zorg verpakt. U kan aangeven of u een artikel met verzendverzekering wil laten versturen.
*Uiteraard kunt u in overleg ook de bestelling ophalen in Eindhoven of op een van de beurzen waar wij staan op dat moment. Graag ons hierover telefonisch benaderen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%)
Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 2 werkdagen te reageren via e-mail. Biebiplanbord gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.
Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden zij helaas niet gratis, de vervoerders-pakketdiensten moeten op de een of andere manier ook betaald worden.
Wij vinden het belangrijk dat wij de verkoopprijs van onze producten zo laag mogelijk te houden en verhogen deze niet inclusief bijv. de verzendkosten zodat het lijkt of je geen verzendkosten betaald!
 
Retourneren of annuleren van de bestelling

U kunt een bestelling uit de webshop annuleren door binnen 14 dagen een bericht te sturen naar info@biebiplanbord.nl . Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn over uw bestelling dan kunt u deze binnen 14 dagen, op eigen kosten, ongebruikt en onbeschadigd retourneren.
Het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, wordt dan teruggestort op uw rekening.
Bovenstaande voorwaarden gelden niet voor een product wat in opdracht voor u is gemaakt. Als u klachten heeft of niet tevreden bent met een product wat in opdracht is gemaakt, kunt u contact opnemen met biebiplanbord en wordt er gezamenlijk gezocht naar een passende oplossing.
Voorwaarden van goede retournering zijn:
– goede verpakking
– kopie van factuur toevoegen
– het product is ongebruikt en onbeschadigd
– voldoende frankering
 
Garantie

De producten van Biebiplanbord zijn met de uiterste zorg gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. Enige oneffenheden of onregelmatigheden benadrukken de authenticiteit van een met de hand gemaakt product. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn over de kwaliteit? Neem dan contact op met Biebiplanbord dan wordt er gezocht naar een passende oplossing.
Biebiplanbord is nimmer aansprakelijk te stellen voor schade, in welke vorm dan ook, wegens ondeskundig gebruik en of foutieve interpretatie van een verkeerd opgehangen bord of gebruik van pictogrammen.
 
Gegevensbeheer en privacy

Biebiplanbord stelt uw persoonlijke informatie nooit aan derden ter beschikking. Biebiplanbord gebruikt uw gegevens alleen ten behoeve van het verwerken van uw bestelling.  De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Biebiplanbord nageleefd.
 
Klachten en afspraken

Heeft u klachten, laat het ons weten! E-mail: info@biebiplanbord, Wij zullen dan een passende oplossing zoeken.
Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Biebiplanbord kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.
 
Overmacht

Biebiplanbord is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe verhinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Biebiplanbord, ziekte en transportstagnatie. In geval van overmacht is Biebiplanbord nimmer gehouden tot het betalen van enige schadevergoeding. Indien de koper zijn betalingsverplichting uit de overeenkomst niet (tijdig of behoorlijk) nakomt, heeft Biebiplanbord het recht al haar lopende verplichtingen jegens de koper op te schorten, in welk geval de koper aansprakelijk is voor alle schade, waaronder winstderving van tenminste 50% van de orderwaarde.
 
Intellectueel Eigendom

Biebiplanbord behoudt zich de rechten van intellectueel eigendom (auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht) met betrekking tot de door haar geleverde producten en de inhoud van de website: www.biebiplanbord.nl. Dit houdt in dat alle teksten, afbeeldingen, producten en vormgeving voorbehouden zijn aan Biebiplanbord. Heeft u klachten, laat het ons weten!  E-mail: info@biebiplanbord. Wij zullen dan een passende oplossing zoeken. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Biebiplanbord kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.
 
Auteursrechten bescherming

“Auteursrecht ontstaat automatisch door de ‘creatieve daad’ en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyright teken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook al beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is”.
Er mag niets van deze website worden overgenomen zonder bronvermelding en voorafgaande schriftelijke toestemming van Biebiplanbord. Het is niet toegestaan om informatie, teksten, artikelen, afbeeldingen en dergelijke van deze website te kopiëren of te dupliceren, op welke wijze dan ook! Iedere (al dan niet opzettelijke, dreigende) inbreuk hierop is dan ook strafbaar.
Biebiplanbord behoudt zich ten alle tijden het recht voor om prijzen, beeld –en productgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerdere aankopen.